Levering binnen 2-3 werkdagen
Veilig & snel betalen
Elke werkdag van 9:00 - 17:00 bereikbaar | 030 2844844
Swipe to the left

Widgit symbolen op regelborden Cruyff Foundation

Widgit symbolen op regelborden Cruyff Foundation
Door Eelke Verschuur 2 years ago 1822 keer bekeken Geen reacties

Symbool teamspeler

14 regels

Een Schoolplein14 en een Cruyff Court zijn ontmoetingsplekken, waar thema’s als respect voor elkaar, gezondheid, integratie, ontwikkeling en samen spelen centraal staan. Die thema’s worden vormgegeven door de 14 regels van Johan Cruijff. Deze zijn terug te vinden op elk Schoolplein14 en Cruyff Court ter wereld.

De 14 regels van Johan Cruijff zijn gedragsregels waar iedereen zich aan moet houden en elkaar op kan aanspreken. Thema’s als respect, samenspel, creativiteit en initiatief dienen als leidraad om leerlingen tijdens het spelen bewust te maken van hun verantwoordelijkheid en hoe je met elkaar omgaat. Op ieder Schoolplein14 wordt een bord met de 14 regels geplaatst.

Deze 14-regelborden zijn ook beschikbaar in braille en in pictogrammen, speciaal afgestemd op Schoolplein14 en Cruyff Courts binnen het speciaal onderwijs.

Samen met de Johan Cruijff foundation hebben wij deze borden mogen aanpassen met Widgit symbolen. Het resultaat is een duidelijk en overzichtelijk bord waar de kernwoorden en regels zijn samengevat in 1 symbool.

widgit symbool taktiek

De symbolen zijn voorbereid en geprint met In Print.
Enkele van de symbolen zijn aangepast door de ontwikkelaars van de Widgit software.

Widgit symbool Teamspeler

Is jouw school geïnteresseerd in het pictrogrammenbord? Laat het hen dan weten via schoolplein14@cruyfffoundation.org

Geplaatst in: Widgit software