Levering binnen 2-3 werkdagen
Veilig & snel betalen
Elke werkdag van 9:00 - 17:00 bereikbaar | 030 2844844

Over Ons

Eelke Verschuur, ergotherapeut sinds 1978, is de oprichter van deze webwinkel gespecialiseerd in communicatiehulpmiddelen voor gehandicapten.

Een unieke webwinkel voor Nederland en België met veel expertise op het gebied van ondersteunde communicatievraagstukken, gebruik van symbolen en communicatiehulpmiddelen.
De specialiteiten zijn: passend onderwijs, ondersteunde communicatie en goed gebruik van symbolen. 

Eelke Verschuur is alert op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen rond ondersteunde communicatie en symbolensoftware. De goed toepasbare producten komen uit het buitenland en uit Nederland. Ook worden in eigen beheer hulpmiddelen ontwikkeld.

 

Geschikt en betaalbaar

Eelke Verschuur wil met deze webwinkel ouders, leerkrachten, ergotherapeuten, logopedisten en anderen het volgende bieden:

• passende hulpmiddelen
• kant-en-klare hulpmiddelen
• compleet aanbod voor het maken van
  eigen hulpmiddelen (van klittenband tot communicatiemap)

• eenvoudige communicatievoorzieningen
  direct uit voorraad leverbaar

• concurrerende prijzen
• maatwerk
• persoonlijk advies voordat je iets aanschaft. 

 

Onderdeel van rdgKompagne

In april 2017 is Eelke Verschuur een samenwerking aangegaan met rdgKompagne, in eerste instantie voor de orderverwerking en logistiek. In de maanden daarop heeft Eelke haar werkzaamheden geleidelijk afgebouwd en werd zij in toenemende mate ook inhoudelijk ondersteund door een adviseur van rdgKompagne. Inmiddels is de webshop Eelke Verschuur volwaardig onderdeel van rdgKompagne.

Binnen rdgKompagne is de adviserende rol van Eelke Verschuur overgenomen door adviseur Cathy Beks. Behalve over het aanbod van de webwinkel kan zij u ook adviseren over eventuele vervolgtrajecten. Verder zijn de webwinkel en het assortiment ongewijzigd gebleven en ook de gebruikelijke service van Eelke Verschuur wordt nog altijd nagestreefd. rdgKompagne houdt goed contact met Eelke Verschuur en is blij nog af en toe een beroep op haar te kunnen doen.

 

Ondersteunde Communicatie in de breedte

rdgKompagne is de grootste adviseur en leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap. Met de toevoeging van de webshop Eelke Verschuur heeft rdgKompagne nu een aanbod in middelen voor Ondersteunde Communicatie in de hele breedte: van zeer eenvoudige "non-tech" materialen, naar interactieve materialen voor het op gang brengen van de communicatieontwikkeling, tot geavanceerdere individuele oplossingen.

rdgKompagne werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars en zorgkantoren in Nederland, met gemeentes en met het UWV. Denkt u in aanmerking te komen voor een verstrekking door de zorgverzekeraar, neem dan contact met ons op via info@rdgkompagne.nl of kijk voor meer informatie op www.rdgkompagne.nl.